Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание , ще

...
Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание , ще
Коментари Харесай

Парламентарна делегация, водена от Росен Желязков, заминава на официално посещение в Грузия

Парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание, ще бъде на 14 и 15 септември 2023 г. на публично посещаване в Грузия.

Визитата е по покана на ръководителя на грузинския парламент Шалва Папуашвили, оповестяват от пресцентъра на Народното събрание.

Официалното посещаване ще стартира с гала по полагане на венец на Паметника на починалите за териториалната целокупност на Грузия герои.

Председателят на българския парламент и водената от него делегация ще имат среща с ръководителя на Народното събрание на Грузия Шалва Папуашвили. След нея ръководителите на парламентите на България и Грузия ще създадат взаимно изказване за представителите на медиите.

Българската парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание, ще беседва с вицепремиера и министър на стопанската система и устойчивото развиване на Грузия Леван Давиташвили.

В рамките на визитата българската делегация ще посети задачата за наблюдаване на Европейски Съюз на окупационната линия при село Одзиси.

В състава на делегацията са народните представители Александър Иванов (ПГ на ГЕРБ-СДС), Даниел Лорер (ПГ „ “), Йордан Тодоров (ПГ „ “), Байрам Байрам (ПГ на ДПС), Петър Кънев (ПГ „ за България “) и ръководителят на ПГ на „ “ Тошко Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР